Lidl redeschide joi, 17 septembrie, magazinul din orașul Luduș, județul Mureș, cu stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Magazinul este situat pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 13, are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.300 mp și dispune de peste 120 de locuri de parcare, precum și de o stație de încarcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan. Odată cu deschiderea magazinului, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Lidl de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 13 înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă în luna martie a acestui an, deoarece nu a mai corespuns standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Acest Lidl are sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 10.800 de magazine și peste 160 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

În prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 275 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman (foto mai sus), în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului trecut, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.