Reorganizare la PepsiCo

Portofoliile de snacks-uri si bauturi PepsiCo asigura de multi ani succesul in Balcani si  Europa de Sud-Est, potrivit lui Levent Yuksel proaspat numit in functia de VP GM pentru Greater Balkans si SEE Franchise.

Datorita acestui motiv PepsiCo a hotarat integrarea operatiunilor  regionale intr-o structura organizationala  ce va sustine si eficientiza  capacitatea de dezvoltare a activitatii producatorului de bauturi si snacks-uri.

Astfel,  activitatea PepsiCo Greater Balkans si South East Europe Franchise Business Unit este integrata intr-o singura organizatie, ce reuneste operatiunile diviziilor de bauturi si snacks-uri PepsiCo  Romania cu cele ale diviziilor de snacks-uri din East Balkans (Bulgaria si Moldova), West Balkans (Serbia, Bosnia, Croatia, Albania, Slovenia, Muntenegru, Kosovo si Fosta Republica  Iugoslava a Macedoniei), Grecia, Cipru, Israel si unitatile South East Europe Franchise.

Coordonarea operatiunilor financiare si de business ale PepsiCo Greater Balkans se face de la  Bucuresti.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved