Beraria HIn parcul Herastrau s-a deschis cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, Beraria H, cu o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri in interior si 1.000 de locuri in exterior, printr-o investitie de 3 milioane de euro. 
Elementele de decor din interior reconstituie centrele vechi ale marilor orase europene.

Beraria H

“Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, insa momentul in care am gasit spatiul fostului Pavilion H am stiut ca este ceea ce cautam. As spune ca ambitia noastra este sa facem «cea mai tare berarie din Sud-Estul Europei», care va fi si «cea mai mare». Beraria H va fi cu siguranta unica, atat prin prisma marimii, cat si prin experienta completa si autentica specifica berariilor europene pe care o vom oferi clientilor nostri”, a declarat Vlad Dumitru, administrator al Berariei H.

Meniul localului contine mai multe sortimente de bere, iar bucataria va fi condusa de Chef Ionut Toma. De pe mesele iubitorilor de bere nu vor lipsi preparatele traditionale romanesti, dar si germane.

Pretul unei halbe de beri de 400 ml  incepe de la 7 lei. Meniul complet il descoperiti aici: https://www.berariah.ro/meniu_beraria_h.pdf .

Aproximativ 120 de persoane se vor ocupa de viitorii clienti.

 

Beraria H Odata cu lansarea, beraria va gazdui o serie de concerte ale unora dintre cele mai cunoscute trupe romanesti – Zdob si Zdub, Partizan, Voltaj, Stefan Banica Jr, Guess Who, Antonia etc. Programul berariei incepe in fiecare zi de la ora 10 si este deschisa pana la ultimul client.