Cat costa nerabdarea Mega Mall de a se prezenta bucurestenilor?

Dezvoltatorul NEPI s-a ambitionat pana in ultima clipa sa livreze cel mai nou mall din Capitala cu o suprafata totala de 230.000 mp intr-un an si trei luni. Din pacate, ambitia i-a adus imaginea de proiect facut in graba, primul lansat sub forma de santier.

Mega Mall, lansat cu fatada neterminata

Mega Mall, lansat cu fatada neterminata

Centrul comercial Mega Mall de langa Arena Natioanala a fost deschis astazi, dupa trei saptamani de amanari,  si avand nevoie de inca o luna pana cand sa fie finalizat.

Ceea ce trebuia sa fie un ansamblu de elemente unice de arhitectura si design care sa concureze cu Promenada si Afi Palace Cotroceni, a ajuns un proiect nefinalizat, cu echipamente si praf de constructii printre taieri de panglici.

Efortul celor 3.000 de angajati care au lucrat pentru acest proiect se face insa remarcat.

Mega Mall

Proiectul cu o suprafata inchiriabila de 72.000 mp dispusa pe 4 niveluri, cu zece cupole cu o suprafata totala de peste 1.250 metri patrati,  doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati si peste 10.000 de metri patrati de vitrine inalte, din care, o mare parte au peste 14 metri inaltime, a fost finalizat intr-un an si jumatate, o reusita pentru firmele de constructie din Romania. Mega Mall

Dezvoltatorul a reusit de asemenea in timp record sa incheie contracte de inchiriere pentru 98% din suprafata inchiriabila.

Astfel, investitia de 165 milioane de euro gazduieste peste 200 de magazine si spatii comerciale. In plus, acesta mai detine si o sala de sport cu piscina semi-olimpica, peste 10.000 mp de food court si 3.000 de locuri de parcare, dispuse pe 6 niveluri; dintre acestea, 1.000 sunt situate pe acoperis. Ii mai lipsea insa o … luna.

 

 



Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2019 All Rights Reserved