Incepand cu 15 iulie, compania IKEA Romania reduce pretul pentru serviciul de colectare a produselor atat in magazin, cat si pentru comenzile online de la 49 lei la 29 lei.

De asemenea, pretul transportului catre Bucuresti si judetele Ilfov si Prahova va scadea, incepand de maine, de la 1 leu la 0,75 lei pe kilogram, pentru comenzile plasate in magazin si online.

ikea„Serviciul de comenzi online a fost dezvoltat local, de echipa magazinului IKEA din Baneasa si, inca de la lansare, s-a dovedit o continua provocare. Ne-a motivat si feed-back-ul clientilor: 96% dintre cei care au folosit serviciul IKEA Comenzi online ar repeta experienta. Am reusit sa optimizam viteza de manipulare, modul de impachetare a produselor si procesele din spatele colectarii si, astfel, am redus substantial costul de colectare a produselor de la raft”, a declarat Alexandru Rusu, Finance Manager IKEA Romania.

La un an de cand a lansat serviciul de comenzi online, compania IKEA Romania a inregistrat un total de 32.794 comenzi facute de clienti din toata tara, reprezentand 7% din vanzarile totale ale companiei.

Din comenzile plasate pana la sfarsitul lunii iunie 2015, majoritatea produselor comandate online au fost piese de mobilier (80%).

De la inceputul lui iunie, cei interesati pot comanda online inclusiv produsele fragile (farfurii, pahare, ghivece etc.).