Cel mai mare lanț de cafenele de pe piața locală, Starbucks, îşi va deschide în acest an o cafenea ȋn clădirea de birouri Campus 6.1, de lângă staţia de metrou Politehnica.

Anunţul a fost făcut de irma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, care a mai intermediat şi tranzacţia cu Starbucks pentru locaţia de pe strada Lipscani în urmă cu şase luni.

Starbucks va opera ȋn Campus 6.1 un spațiu cu o suprafață de aproape 250 de metri pătrați, cu o terasă generoasă, care va avea legatura directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Clădirea şi noua cafenea Starbucks urmează să fie inaugurate ȋn cursul anului curent.

Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox: „Parteneriatul dintre Skanska şi Starbucks, doi lideri la nivel mondial pe segmentele lor, ȋntăreşte identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucureştiului”

Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei clădiri, va reprezenta un nou hub de birouri menit să atragă companii de IT sau tehnice. Totodată, zona este un nou pol de interes pentru studenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.

În prezent, Starbucks deține 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un amplu proces de expansiune.

Mateusz Sielecki, Regional Director Starbucks România și Bulgaria: “Starbucks va deveni rapid un reper în zonă, un punct de întâlnire pentru studenți și antreprenori, un hub de idei și proiecte, dar și un loc de relaxare după o zi lungă și productivă.”