Mega Image a inaugurat un nou format de magazin în București, în zona Piața Domenii, prin remodelarea spațiului din fostul magazin Mega Image Domenii 2, care a fost închis în vederea transformării, la jumătatea anului trecut. Astfel, din 21 iunie, noul magazin din Piața Domenii a fost redeschis plecând de la povestea produselor autohtone Gusturi Românești și Angst. Unitatea beneficiază de alăturarea zonelor Wine Gallery, Fromagerie, Arc Bakery și Equilibrium.

„De această dată, ne-am îndreptat spre reinventarea unui loc recunoscut ca fiind tradițional, o piață, căreia i-am adăugat un plus de valoare printr-un nou format de magazin. Am readus la viață un spațiu convențional”, spune Mircea Moga, CEO Mega Image.

La nivelul subteran, iubitorii de brânzeturi pot descoperi FROMAGERIE, de unde vor putea alege din peste 135 de feluri de brânzeturi atât din România, cât și din regiuni faimoase pentru tradiția lor în prepararea acestor specialități, precum Franța, Olanda sau Italia. Tot pe același nivel, Wine Gallery există sute de sortimente de vin, recunoscute în întreaga lume, inclusiv o selecție specială de vinuri din mai multe zone din România.

Spațiul central al magazinului se concentrează pe gusturile tradiționale, reunite prin alăturarea gamei consacrate de produse ANGST alături de produsele din gama GUSTURI ROMÂNEȘTI. Spațiul de la parter vine cu o sortimentație extinsă de produse românești, încadrate într-un design cu motive tradiționale.

În plus, Mega Image din Piața Domenii vine și cu un nou sistem de expunere vrac a unei game extinse de produse din categoriile: condimente, ceaiuri, dulciuri, fructe uscate și confiate. Astfel, se reduce cantitatea de ambalaje din plastic utilizate, clienții având la dispoziție numai pungi de hârtie pentru ambalarea produselor la vrac. Tot la parter a fost inaugurată și o nouă zonă Arc Bakery, brand de panificație artizanală și patiserie. La etaj a fost amenajat Equilibrium Health & Wellness.

Odată cu remodelarea, exteriorul magazinului are de un design nou – fațada este acum complet îmbrăcată în lemn, cu vizibilitate mare de la nivelul străzii.

Despre Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 703 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timișoara şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.