Retailerul online eMAG.ro si-a extins gama de produse aflata la vanzare, odata cu lansarea categoriei Home&Deco prin care vinde mobila si decoratiuni interioare.

Emag Mobila si decoratiuniCategoria este sustinuta ca urmare a colaborarii cu 34 de vendori care au listat deja peste 10.000 de produse din sectiunile bucatarie si servire, buratenie si intretinere, mobilier, saltele, decoratiuni. Gama cuprinde  branduri precum Tefal, Vileda, Luminarc, Arcuisine, Bormioli, Fiskars, Tescoma, Brabantia, Gimi, Fackelmann, Dr. Oetker, Solingen, Curver sau Green Futur.

“Categoria Home&Deco face parte din planul eMAG de extindere pe orizontala. Diversificarea este o constanta in tot ceea ce ne propunem, iar aceasta a patra categorie lansata de la inceputul acestui an, ne aduce si mai aproape de obiectivul nostru de a deveni magazinul online in care clientii pot gasi aproape orice produs (…) Estimam ca in primul an de la lansare, categoria Home&Deco va genera vanzari de aproximativ 30 de milioane de lei”, a declarat Violeta Luca, vicepresedinte si director executiv al eMAG.

Articolele din stocul propriu al eMAG, care cuprinde in prezent 1.500 de produse, au termen de livrare de 24 de ore, iar comenzile in valoare totala de peste 90 de lei beneficiaza de livrare gratuita. Pentru celelalte articole, pragul mediu pentru livrarea gratuita este de 250 de lei/comanda, iar livrarile se efectueaza in maximum 48 de ore de la lansarea comenzii.

De la inceputul anului, eMAG a mai lansat trei categorii noi: auto, sport si supermarket in parteneriat cu Mega Image.