Plaza Romania a deschis o noua intrare, situata pe latura sud, inlesnind accesul in centrul comercial din bulevardul Timisoara.

Plaza Romania
Intrarea faciliteaza accesul pietonal in zona de sud la nivelul parterului, atat de la nivelul parcarii supraterane, cat si dinspre mijloacele de transport in comun.

Potrivit reprezentantilor centrului comercial construirea acestei intrari se impunea deoarece bulevardul este una din cele mai populate artere din Bucuresti, avand un numar anual de vizitatori de aproximativ 12 milioane.

Intrarea faciliteaza accesul pietonal in zona de sud la nivelulĀ  parterului, atat de la nivelul parcarii supraterane, cat si dinspre mijloacele de transport in comun.

Placa de la nivelul parterului a fost extinsa, acoperind integral curtea de lumina existenta si realizand baza unui nou spatiu deschis de tip atrium. In plus, se vor crea noi spatii comerciale cu functiunea de cafenele, care vor avea fatada vitrata catre bulevardul Timisoara.

Inaugurarea noii intrari face parte din lucrarile de extindere si de renovare care sunt in plina desfasurare la Plaza Romania.