Altex România a reamenajat magazinul din Satu Mare din Galeria Auchan. Începând cu 11 august, cumpărătorii vor descoperi în magazinul Altex şi o gamă extinsă de produse, din categoriile IT, comunicaţii, electrocasnice mari şi mici, auto şi multimedia, toate prezentate pe o suprafaţă de 1.000 metri pătraţi.

Altex Satu Mare_2

Procesul de reamenajări continuă după ce în 1 iulie, compania a redeschis într-o formă reamenajată magazinul de pe Str. Oţelarilor nr. 13 din Galaţi şi apoi magazinul din Piatra Neamţ, aflat în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 18 I.

Pentru că finalizarea procesului de modernizare a magazinului din Satu Mare coincide cu prima zi de Black Friday de vară, clienţii sunt aşteptaţi cu oferte speciale de până la 80%, începând cu această zi şi până pe 17 august.

Altex Satu Mare_1

Magazinul va fi deschis de luni până duminică, între orele 09:00 şi 21:00, oferind clienţilor posibilitatea de a accesa şi soluţii post-vânzare, precum returnarea produselor comercializate în maximum 31 de zile de la cumpărare, service şi garanţie.

Pentru prima dată în magazinele Altex din întreaga ţară şi pe www.altex.ro, cu ocazia promoţiei valabile în perioada Black Friday de Vară, clienţii vor beneficia de oferta „36 rate fără dobândă doar prin cardul Reiffeissen Bank”.

După ce în iunie a deschis al treilea magazin din Constanţa, în City Park Mall, reţeaua controlată de omul de afaceri Dan Ostahie a ajuns la 94 de magazine la nivel național.

Altex România are în prezent aproximativ 2.000 de angajați. Compania a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% faţă de 2014.