S-a deschis noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, acesta fiind al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș. Acesta e pe bulevardul 15 Noiembrie nr. 78.

Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

„Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională.”, a precizat, printre altele, Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

În anii din urmă, marele retailer a deschis pe plan local 2-3 hipermarketuri anual, pe lângă magazinele de dimensiuni mai reduse.

În România, grupul are circa 360 de magazine.

Grupul Carrefour este înregistrat pe piața locală prin patru firme: Carrefour România SA, care operează hipermarketurile (cifră de afaceri netă de circa 8,16 miliarde lei), Artima SA, care operează rețeaua de supermarketuri Carrefour Express (1,94 miliarde lei), Supeco Investment, care operează brandul Supeco (417 milioane lei) şi Columbus International, cu fostele magazine Billa (1,26 milioane lei).

Mall-ul AFI Brașov este un proiect de uz mixt, fiind un amestec între un centru comercial dezvoltat pe 3 etaje, pe o suprafață de 45.000 mp și birouri clasa A, întinse pe 15.000 mp, deasupra mall-ului.