Deodorantele, gelurile de duș și șampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount și unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse originale și la preț mic din România.

Alături de aceste cosmetice, sunt achiziționate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curățenie pentru uz casnic și scutecele.

Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienții finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C pe ImportDirect.ro are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă).

În comenzile plasate pe timpul verii pe ImportDirect.ro clienții includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kit-ul standard de îngrijire estivală, precum: loțiune demachiantă, loțiune tonică, creme de față de zi și de noapte (produse pentru ten),  gel de duș, loțiuni de corp și de plajă (pentru corp), șampon, balsam și ulei de păr. Produsul vedetă al acestei veri pe ImportDirect.ro a fost un șampon pentru păr vopsit, L’Oréal Paris Elseve Color-Vive, de 250 de ml., la prețul de 6,6 lei fără TVA.

„Achiziția unui kit de produse cosmetice necesare pe timpul verii de pe ImportDirect.ro poate costa cu până la 30% mai puțin față de aceleași produse cumpărate din alte magazine multinaționale.

Putem oferi prețuri foarte bune, accesibile tuturor, pentru produse originale și de calitate de la cele mai cunoscute branduri, datorită colaborării directe pe care o avem cu producătorii produselor comercializate și a faptului că lucrăm cu stocuri limitate provenind mai ales din capete de stoc”, spune Zsolt Forika, CEO ImportDirect.ro.

Dacă, în mod obișnuit, un client face o achiziție la fiecare două luni sau trimestrial, pe perioada verii, frecvența comenzilor plasate poate ajunge la 6 – 8 săptămâni. Cei mai mulți clienți finali care fac achiziții de produse originale de calitate și la preț mic de pe ImportDirect.ro sunt din marile orașe: București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

De la începutul anului, ImportDirect.ro a introdus în ofertă o nouă categorie de produse, jucării, și a suplimentat categoriile deja existente – o noutate o reprezintă comercializarea de pensule pentru machiaj și cosmetice.

„În următoarele luni, avem în vedere diversificarea ofertei cu produse din categoria birotică, pentru a lista o gamă cât mai diversificată de produse de strictă necesitate și a deveni, astfel, un one-stop-shop”, a mai spus Zsolt Forika.

Despre ImportDirect.ro

ImportDirect.ro este unul dintre cei mai mari importatori direcți de produse de calitate, originale, la preț mic, din România. Oferă o gamă largă de produse, precum detergenți și cosmetice, de la cele mai cunoscute branduri. Majoritatea produselor sunt importate direct din țările vestice ale Europei. ImportDirect.ro se diferențiază în piață prin prețurile foarte competitive practicate, fapt realizabil datorită politicilor de adaos comercial scăzut, colaborării directe cu producătorii, a stocurilor mari și cheltuielilor reduse în gestionarea acestora, pe fondul desfășurării operațiunilor logistice în spații și cu resurse proprii.